علت فاسد شدن و کپک زدن مواد غذایی داخل یخچال پاکشوما

علت فاسد شدن و کپک زدن مواد غذایی داخل یخچال پاکشوما

از رایج ترین مشکلاتی که پیش می آید و شما آزرده خاطر می شوید فاسد شدن و یا کپک زدن مواد غذایی داخل یخچال فریزر پاکشوما است.

 مواد غذایی که ظاهر، طعم، رنگ و بوی آن ها تغییر پیدا کرده باشد فاسد شده است و نباید مصرف شود زیرا علاوه بر این که ارزش غذایی ندارد باعث بیماری و مسمومیت می شود.

این مشکل علاوه بر اینکه باعث می شود یخچال شما بوی بدی بگیرد سبب می شود که شما هزینه های بیشتری برای مواد غذایی پرداخت کنید.  بنابراین علت آن مهم ترین کاری است که شما باید آن را انجام دهید.

در این مقاله که توسط نمایندگی پاکشوما پشتیبان تهیه شده است به بررسی علل فاسد شدن و کپک زدن مواد غذایی داخل یخچال پاکشوما می پردازیم با ما همراه باشید.

اولین علتی که باید مورد توجه قرار بگیرد بالارفتن دما و گرم شدن یخچال پاکشوما است که سبب کپک زدن مواد غذایی می شود. زمانی که دما افزایش پیدا می کند محیط برای رشد باکتری ها و قارچ ها فراهم می شود و کپک مواد غذایی به سرعت رشد می کند. بنابراین سبب انتشار بوی نامطبوع می شود.

البته طبق آخرین تحقیقاتی که توسط متخصصان صورت گرفته است باکتری ها و قارچ ها در محیط های سرد نیز رشد می کنند اما رشد آن ها در محیط گرم نیز بیشتر است و راحت تر سرعت تولید مثل خود را افزایش می دهند. بنابراین تنظیم دمای ایده آل برای یخچال فریزر پاکشوما بسیار اهمیت دارد. پیشنهاد ما به شما این است که یخچال خود را روی دمای 3 الی 4 درجه ی سانتی گراد تنظیم کنید.

اما فاسد شدن و کپک زدن مواد غذایی می تواند ناشی از بسته بندی نادرست و یا نگهداری نادرست مواد غذایی نیز باشد. در ادامه روش ها و راهکارهایی را برای شما بیان می کنیم تا سبب کپک زدن مواد غذایی نشود. پس همراه ما باشید.

روشهای جلوگیری از فاسد شدن و کپک زدن مواد غذایی داخل یخچال پاکشوما

روشهای جلوگیری از فاسد شدن و کپک زدن مواد غذایی داخل یخچال پاکشوما

  • برای جلوگیری از خراب شدن تخم مرغ در یخچال آن را در داخل کارتن و یا جعبه ی کاغذی نگهداری کنید. با این کار رطوبت آن حفظ می شود و تخم مرغ ها تازگی خود را از دست نمی دهند.
  • برای جلوگیری از خراب شدن پنیر در یخچال آن را در ظرف پلاستیکی نگهداری نکنید. در صورتی که پنیر در کاغذ پیچیده شود هوا اطراف آن جریان خواهد داشت و مانع فاسد شدن آن می شود.
  • برای افزایش عمر میوه و سبزیجات در یخچال پاکشوما آن را به صورت جداگانه از یکدیگر نگهداری کنید زیرا برخی میوه ها باعث افزایش فساد دیگر مواد غذایی می شوند. برای مثال سیب سبب کپک زدن و فساد کاهو می شود.
  • بهترین و آسان ترین راه برای جلوگیری از کپک زدن و فاسد شدن مواد غذایی پخته شده در یخچال پاکشوما این است که ان ها را در ظرف در بسته نگهداری کنید. با این کار از رشد میکروب ها و خراب شدن غذا جلوگیری می کنید.
  • برای نگهداری از آبغوره و آب لیمو که از کپک زدن آن ها جلوگیری کنید آن ها را در بطری های شیشه ای درب دار بریزید. ظروف و بطری های پلاستیکی در برابر مواد اسیدی به سرعت واکنش نشان می دهند و آن ها را سرطان زا می کنند. بنابراین برای نگهداری از آب لیمو و آبغوره حتما از ظروف شیشه ای استفاده نمایید.

همانطور که گفته شد تنظیم کردن دمای یخچال پاکشوما بسیار اهمیت دارد. در همین راستا تنظیم کردن دمای یخچال پاکشوما را به شما آموزش می دهیم. البته از این روش می توانید برای تنظیم کردن انواع دیگری از یخچال ها استفاده کنید.

تنظیم دمای یخچال پاکشوما به شرح زیر است:

یخچال های قدیمی و معمولی پاکشوما یک درجه ی ترموستات دارا هستند که برای تنظیم درجه ی دمای دستگاه باید آن را تکان دهید. این ترموستات در داخل یخچال پاکشوما نصب شده است که بر روی دیواره بالای دستگاه و یا در سمت چپ دیوار نصب شده است. شماره گذاری آن از درجه ی صفر تا درجه ی 5 می باشد. درجه ی صفر نشان دهنده ی خاموش بودن آن است که کمترین درجه از یخچال پاکشوما است. هرچه این ولوم ترموستات به سمت عدد 1 نزدیک شود سرمای یخچال بیشتر می شود تا این که به عدد 5 برسد و این عدد بالاترین درجه ی دمایی یخچال پاکشوما است که حداکثر سرما را تنظیم می کند. بنابراین اگر دستگاه شما قدیمی می باشد آن را بر روی عدد 3 تنظیم کنید که دمای مناسبی برای مواد غذایی یخچال پاکشوما است.

اما در مدل های جدید یخچال های پاکشوما تنظیم دما از طریق صفحه های دیجیتالی صورت می گیرد. این صفحه های دیجیتالی به صورت لمسی مدیریت و کنترل می شوند. در این مدل ها شما می توانید از مانیتورینگ دمای مناسب و ایده آل یخچال پاکشومای خود را تنظیم کنید.

در ابتدا باید کلید fridge  یا refrigerator را فشار دهید و دمای 3 یا 4 درجه ی سانتی گراد را انتخاب نمایید و برای تنظیم دمای فریزر باید کلید  freezer  را فشار دهید و دمای آن را بر روی 18- و یا 19- درجه ی سانتی گراد تنظیم نمایید.

سخن پایانی

هم چنین لازم است برای جلوگیری از رشد کپک ها یخچال پاکشومای خود را هر یک ماه یک بار تمیز نمایید. برای این منظور بهتر است از ترکیب آب و جوش شیرین استفاده کنید. البته می توانید از مواد شوینده ی دیگری نیز استفاده کنید اما جوش شیرین به دلیل قدرت پاک کنندگی بالایی که دارد خیلی سریع تر و راحت تر چربی ها را پاک می کند. در آخر امیدواریم این مقاله از نمایندگی پاکشوما پشتیبان بعنوان مرکز نمایندگی تعمیرات یخچال پاکشوما برای شما مفید بوده باشد.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

Leave a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس بگیرید

021-47278